06-54911384 [email protected]

Personal training Oisterwijk

Personal training Oisterwijk

Personal training Oisterwijk. Wij bieden bij sportschool Physique in Oisterwijk een Integrale Personal trainingsaanpak. Iedereen die bij ons komt sporten, wordt op zijn of haar sportieve niveau ingeschat en getraind.  Alles staat in het teken van jouw doel. In het geval dat er sportieve belemmeringen zijn in de vorm van lichamelijke klachten dan lossen wij deze eerst op, voordat we aan jouw persoonlijke traject beginnen.

We zetten hierbij de Mylogenics methode  in. Dit is een geheel nieuw type fysiotherapie anno 2018. Bij deze nieuwe, revolutionaire en veelomvattende test- en behandelmethodiek staat het direct boeken van resultaat centraal. De Mylogenics methodeiek is gericht op Preventie, Prestatieverbetering en Behandeling en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.  Zo maken ze gebruik van een combinatie van o.a.  Muscle Activation, Functional Stretching, Functional Medicine en Manual Concepts. Alleen gecertificeerde Myogenics practicioners kunnen en mogen deze complexe behandeltechnieken uitvoeren.

Ben jij op zoek naar Personal Training in Oisterwijk, Moergestel en omgeving?

Naar een sportschool die jou professioneel begeleid vanuit de laatste, unieke inzichten en methoden, zoals behandeling op basis van de Mylogenics methode?  Stap voor stap samen op weg naar jouw gewenste resultaat?
Neem dan  contact met op met onze sportschool en bel vrijblijvend met telefoon nummer 06-46005373.

Wil je meer weten over het personal Training in Oisterwijk, bel dan onze sportschool (Physique Oisterwijk) op nummer 013-5132672 of mail naar [email protected] of kijk bij onze contactgegevens of op onze facebookpagina.