06-54911384 [email protected]

Senioren sporten Oisterwijk

Sporten Oisterwijk

Sporten voor senioren in Oisterwijk en omgeving. Sportschool Physique heeft een grote groep senioren die in de ochtend bij ons sporten.  Dit doen zei onder leiding van Peter Balusek en Jaap de Groot, die beiden meer dan 30 jaar ervaring hebben. Jaap en Peter geven les met de juiste dosering en intensiteit. Wij kennen geen bovengrens, of je nu net de 50 gepasseerd bent of tegen de 90 aanloopt: iedereen is een atleet op zijn eigen niveau.

Het is algemeen bekend dat bewegen goed is voor jong en oud. Veel, of in elk met zekere regelmaat bewegen blijkt een uitstekende manier om lang gezond en fit te blijven, zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied. Beweging zorgt ervoor dat je minder snel ziek wordt en dat je beter in je vel zit. Voor mensen boven de 50 jaar is het extra belangrijk om in beweging te blijven. Sportschool Physique in Oisterwijk biedt sportieve mogelijkheden voor zowel 50-plussers die al een redelijk sportieve achtergrond hebben, als voor 50-plussers met weinig of helemaal geen sportervaring. Wij laten senioren die graag willen (gaan) sporten op een verantwoorde manier en onder deskundige begeleiding kennismaken met de voordelen van sportief blijven. Sportschool Physique biedt kortom een breed en gevarieerd aanbod met persoonlijke aanpak en onder professionele begeleiding aan de iets oudere sporter.

Profiel

Herken jij je in dit profiel? Ben je woonachtig in de omgeving van Oisterwijk of Moergestel? Ben je de vijftig reeds (al dan niet ruim) gepasseerd, maar heb je zin om in beweging te komen en er een gezonde, sportieve levensstijl op na te houden? Kom dan snel langs en neem deel aan een van deze groepen.

Wil je graag meer weten over seniorensport in  Oisterwijk, bel dan onze sportschool op nummer 013-5132672 of mail naar [email protected] of kijk bij onze contactgegevens of op onze facebookpagina.